Çankırı’yı karış karış gezerek partisini ve projelerini anlatan Müjdeci, partinin en genç simalarından biri olarak, vatandaşlar tarafından ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Müjdeci’nin bu seferki durağı Korgun’du. Teşkilatıyla birlikte Korgun’a gelen genç başkan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti. Ekonomideki yönetim modeli sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayan esnaf ve vatandaşların dertlerini dinledi.

Çözümün tek adresinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belirten Müjdeci, konuşmalarının bir bölümünde;

“Ülkeyi yıllarca faizle yönetecekler, 19 yılın ardından ülkeyi ekonomik bataklığa çekecekler fakat sonra da çıkıp faize karşıyız diyecekler. Günü kurtarmaya yönelik açıklamalarla hareket etmek boş bir çabadan öteye geçmez. İktidarın bu söylemleri oldukça yersiz ve oldukça zamansız! Faiz kötüyse 19 yıl önce de kötüydü, bugün de kötü! Yönettiğin 19 yıl faiz aklına bile gelmeyecek, 19 yıl sonra çıkıp karşıyım diyeceksin; fakat öte yandan da parasını faize yatıranların yatırımlarındaki faiz kurun altında kalırsa bu faizi devlet olarak sen karşılayacaksın! Hatta ve hatta geçilmeyen köprünün, binilmeyen trenin ve uçağın parasını ödettiği millete bunu fatura edeceksin! Özetle, faize verdikleri desteği de milletin sırtından devlet olarak karşılayacaklar! Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama! Birilerinin yaptığı yanlışa kendileri de düşmeye başladılar. Takiyye ile ülke yönetilmez. Millete dürüst yaklaşmak zorundalar. Onlar iki kilo et yemek yerine yarım kilo et yiyin derken, kötü yönetimlerinin acısını millet çekiyor! Milletimizi bu dertten kurtarmaya talibiz. Refah için; Yeniden Refah!” ifadelerini kullandı.