Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen Temmuz Ayı İl Divan Toplantısına; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Yalova İl Başkanı Mustafa Berber, Çiftlikköy İlçe Başkanı Temel Yaşar Karaman, Altınova İlçe Başkanı Cengiz Kalyon, Termal İlçe Başkanı Enes Kaş, Merkez İlçe Başkanı Serhat Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları katıldı.
Divan Başkanlığı İsmail Şahin yaparken, katip üyeliklerini İbrahim Òzuyanık ve Turan Özen yaptı.


 
Toplantıda ilk konuşma Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Mustafa Berber tarafından yapıldı. Konuşmasına selamla ve teşekkür ile başlayan Berber, “Toplantımıza katılımlarından ötürü Genel Başkan Yardımcımız Sn. Doğan Bekin başta olmak üzere il dışından, ilçelerden gelen değerli arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarıma, kıymetli  hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Berber’in ardından il ve ilçe başkanları tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Bekin,”50 yıllık bir birikimimiz var”

Ekim ayı içerisinde büyük kongrenin Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağını belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, 50 yıllık bir birikimlerinin olduğunun da altını çizdi. Bekin yapmış olduğu konuşmada, ”Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda cenabı Allah’ın izni ile inşallah yakın bir zamanda hedefimize ulaşacağız. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bize karşı beklentilerin ve bize karşı olan teveccühü gördükçe daha çok moralli bir şekilde bu davanın bir an önce iktidara gelmesi için bir çaba içerisine girmiş vaziyetteyiz. İnşallah Ekim ayı içerisinde büyük kongremizi Ankara’nın en büyük kapalı spor salonunda yapacağız ve adım adım el birliği ile çalışmalarımızı en iyi şekilde yöneteceğiz.
Biz siyasetin A’dan Z’ye kadar her şeyine vakıfız, tecrübeliyiz ve 50 yıllık bir birikimimiz var” ifadelerine yer verdi.

Bekin yaklaşık 1.5 saat süren konuşmasında Ortadoğu ve Akdenizde yaşanan ve hiç kimse tarafından bilinmeyen birçok konu hakkında dinleyicileri aydınlattı.
Yaptığı açıklamalarda mevcut hükümet başta olmak üzere muhalefete ve AK Parti'den ayrılan yeni oluşuma eleştirilerde bulundu.
Tek çarenin Yeniden Refah olduğunun altını çizen Bekin yapılacak ilk genel secimde iktidara geleceklerini söyledi.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran