Her sene Yalova Wushu Spor Kulübü'nün antrenman salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma programı Milli Takımlar Teknik Direktörü ve Yalova İl Temsilcisi Ali Kanberoğlu ve öğrencileri tarafından 30 yılı aşkın bir süredir aksatılmadan gerçekleştiriliyor.
Yalova Wushu Spor Kulübü'nün kurulduğu günden bu yana eski yeni tüm öğrencilerin katıldığı bayramlaşma programında eski şampiyonlar, yeni şampiyon adaylarıyla anılarını ve tecrübelerini paylaştı.
Samimi dostlukların kurulduğu Yalova Wushu Spor Kulübü'nde neredeyse üç nesil birlikte antrenman yapıyor. 30 yıl önce salondan ağabeylerini askere gönderen sporcular şimdide kardeşlerinin askere gittiğine veya evlendiklerine şahit oluyor. Yalova Wushu Spor Kulübü otuz yılı aşkın süre önce olduğu gibi hala omuz omuza, kardeşlik bağlarını koparmadan başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.
Spor salonunda geleneği devam ettirmenin mutluluğu yaşadığını dile getiren Ali Kanberoğlu , "Çok şükür bir bayramda daha birlikteyiz. Rabbim hep birlikte daha nice Ramazanlara, daha nice bayramlara kavuşmayı nasip eylesin" dedi. Haber: Sezgin Altınel