Altınova İmam Hatip Ortaokulu Güreş Salonu’nda çalışmalarını yürüten Altınova Belediyespor Güreş Takımı, yeni spor aletleriyle ağırlık çalışmalarını daha rahat şekilde yapabilecek.

Altınova İmam Hatip ortaokulu Güreş Salonu’nda düzenlenen törene; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, Altınova Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis üyesi Fevzi Arıcı, Altınova Belediyespor Kulübü Güreş Takımı sorumlusu ve Belediye Meclis üyesi Hasan Karabacak, Altınova Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Erbeyli, Altınova Belediye Meclis üyeleri Bilal Ok ve Birol Bayram, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdür Zeki Sitar, Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya katıldı.

 

Teşekkürlerini ilettiler

Güreş takımından 100’e yakın sporcunun da katıldığı törende konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, desteklerinden dolayı Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve meclis üyelerine teşekkür etti. 

Altınova İlçesinin sportif alanda önemli başarılara imza attığını söyleyen Altınova Kaymakamı Zafer Engin de, “Gençlerimize bu fırsatı sunan belediyemize teşekkür ediyor, sporcularımızdan yeni başarılar bekliyoruz” diye konuştu.

Törenin ardından sporculara etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.