Ligin bitimine 3 hafta kala 12 puan farkla şampiyonluğunu garantileyen Altınova Belediyespor, ligde kalma mücadelesi veren Kadıköy Belediyespor’a acımadı.

Baştan sona, sarı-yeşil takımın üstünlüğünde oynan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Altınova Belediyespor’un1-0 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarının sonlarında art arda bulduğu gollerle, bir ara 3 farklı üstünlük yakalayan Altınova Belediyespor, karışmanın 90 dakikalık bölümünden 4-2’lik bir skor ile ayrılmasını bildi.

Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Sedat Ok yaptığı açıklamada; ‘Hocalarımıza, futbolcu kardeşlerimiz, sezon başından beri güvenimizi boşa çıkarmadıkları için teşekkür ediyorum. Çok zorlu ve güçlü takımlara karşı elde ettiğimiz bu başarınıntesadüf olmadığını herkes gördü.Altınova Belediyespor, camiası tek vücut oldu. Belediye başkanımızdan, kaymakamımıza, yöneticilerimizden, hocalarımıza, futbolcularımızdan taraftarımıza herkes, elinden gelenin fazlasını yaptı. Şampiyonluğu hak ettik. Şimdi bundan sonraki hedefimiz, hep beraber,Playof maçına hazırlanmak. Şampiyonluğumuz,Altınova Belediyesporcamiası ve Yalova futbol camiasına hayırlı olsun. Emeği geçen, bizi maddi manevi destekleyen, herkese teşekkür ediyorum’ dedi.