Altınova Belediyespor Futbol Takımı, Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumu’nda düzenlenen törenle 2016-2017 sezonu hazırlıklarına başladı.

 

“Hedef 3. Lig”

Sezon açılışına; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Yazıcı, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Altınova Belediyespor olarak hedeflerinin her zaman zirve olduğunu vurgulayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “2016-2017 sezonunun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İlimizi 3’üncü ligde temsil edebilmek için mücadele edeceğiz. Tüm taraftarımıza takımlarını centilmence en iyi şekilde temsil edilmesini istiyoruz” dedi.

 

“Şampiyonluk Parolası”

BAL Liginde şampiyonluk parolasıyla mücadele edeceklerini ifade eden Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Yazıcı, “Teknik heyetinden futbolcusuna, yöneticisine taraftarına herkes bu inanca sahip. Sezon öncesi takımımıza takviyeler gerçekleştirdik. Güçlü yönetim güçlü, kadro parolasıyla çıktığımız bu yolda bize destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.