Müsabakalarda Çiğdem Köse, Gözde Göksal, Aybala Koçal ve Ece Haraç ile mücadele eden Yalova Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Bayan Takımı oynadığı bütün maçları 3-0 kazanarak İl Şampiyonu oldu ve Yalova’yı bölge maçlarında temsil etmeye hak kazandı.

Erkeklerde,Bilal Selim Tok, Tugay Yılmaz, Umut Başsan ve Yücel Ocak ile mücadele eden Yalova Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Erkek Takımı, oynadığı bütün maçlarını 3-0 kazanarak, İl Şampiyonu oldu ve bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

Acar, ‘Türkiye Şampiyonası'nın en büyük favorisi’

Müsabakalar sonunda değerlendirmede bulunan Yalova Bahçeşehir Koleji Kurucusu Mesut Acar, bu yılTemmuz ayında düzenlenen Avrupa Yıldızlar Gençler Şampiyonası'nda,Avrupa 3.’lüğü, ardından Ağustos ayında düzenlenen 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası'nda 3 Altın, 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya alarak, tarihi bir başarıya imza atan öğrencilerin,Türkiye Şampiyonası'nın en büyük favorisi olduğunu söyledi.

Ödül töreninde Türkiye Şampiyonasında ve ardından düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda öğrencilerin büyük başarılar elde etmesini dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.