Yalova'nın tanınmış simaları o gün Bulgar takımına karşı forma giyecek.

    İdmanocağı Spor Klubü eski Başkanı A.Faik Aydın ve Bal-göç yönetim kurulu üyesi Ahmet Kumali’nin girişimleriyle ilimizin köklü takımlarından idmanocağıspor ile Bulgaristanın Ezerche takımı arasında dostluk maçı yapılacak.

  Bulgaristan bölgesel futbol liginde mücadele eden ve çoğunluğunun Türk futbolculardan oluştuğu Ezerche takımının Pazar günü Yalova'ya geleceğini ifade eden Bal-Göç Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kumali, ‘Maç sonrasında Çiftlikköy 500 Evler'de her iki, takımın oyuncuları ve camialarının bir araya geleceğiz. Bulgaristan'dan gelen soydaşlarımızla Yalova'daki hemşerilerini buluşturmak amacıyla 29 Eylül Pazar akşamı, Bulgaristan göçmenlerinin yaşadığı 500 Evler’de düzenlenen toplantıda bir araya geleceğiz. Göçmen soydaşlarımızın birbirleriyle buluşup kaynaşması bizleri çok mutlu edecek, Yalova'da yaşayan tüm göçmen aileleri ve tüm Yalovalı hemşerilerimiz Pazar akşamı düzenlenen programa davet ediyoruz’ şeklinde konuştu.

     İdmanocağı Kulübü Başkanı Suat Kaan Aydın, ‘30 Eylül Pazartesi günü saat 17.00'de Bulgaristan takımı ile İdmanocağıspor, Taşköprü stadında karşı karşıya geleceği dostluk maçına tüm Yalovalı futbolseverleri bekliyoruz. 1977 yılında kurulan kulübümüz birçok soydaşı futbolcu olarak yetiştirmiştir. Bunların arasında profesyonel takımlarda forma giyen oyuncular bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımızın da dahil olacağı müsabakaya herkes davetlidir’dedi.