4 haftadır kendi grubunda üstünlüğünü kuruyan Çiftlikköy Belediyespor bu hafta da adeta fırtına esmeye devam etti. Süper Amatör Lig’inden ilk haftadan bu yana sürdürdüğü çıkışı Hersekspor önünde de sürdüren Kırmızı-Beyazlı takım, yeni Teknik Direktör İşcan Avşar yönetiminde başarılı bir performans ve farklı bir galibiyet aldı.

Kalede, Orhan(1), Alparshan(2), Tekin(3), Hüseyin(4), Suat(5), Raşit(6), Özgür(7), İbrahim(8), Mertcan(9), Bayram(10), Uğur(11) onbiri ile karşılaşmaya başlayan Çiftlikköy Belediyespor ilk yarıyı Hersekspor’u önünde, 2-0 galip tamamladı. Çiftlikköy Belediyespor karşılaşmanın 14. dakikasında Mertca’nın attığı golle 1-0 öne geçti. 14. dakikada kalesinde gördüğü golün daha şokunu özerinde atamayan Hersekspor, 34. dakikada Özgür’ün golüyle Çiftlikköy Belediyespor 2-0 galip duruma geldi. Kırmızı-Beyazlı takım, ikinci yarının son dakikalarına kadar maçta üstülüğünü korudu. İlk 45 dakika Çiftlikköy Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.   
İkinci yarıya hızlı başlayan Kırmızı-beyazlı takım Çiftlikköy Belediyespor, karşılaşmanın 60. Dakikaya kadar üst üste kazandığı pozisyonları gole çeviremedi. 
61. dakikada Mertcan’ın attığı golle bir kez daha konuk ekip Hersekspor’un filelerini havalandırdı.  
68. Dakikada bu sefer Suat’ın golüyle durumu 4-0 yapan Çiftlikköy Belediyespor, taraftarının coşkulu desteğiyle, 72. Dakikada Özgün ile 5. Gölü buldu.  
Konuk takım Çiftlikköy Belediyespor önünde, adeta b gol şov yapan Çiftlikköy Belediyespor 79. dakikada Bayram’ın frikik atışından bulduğu gol ile durum 6-0 oldu. 
Maçın başından sonuna kadar sahada üstünlüğü elinde bırakmayan Kırmızı-Beyazlı takım, 82. dakikada tekrar Özgün’ün orta sahadan vurduğu şut ile durum 7-0 oldu. 
Ramazan Karaarshan’nın yönettiği karşılaşmada, Çiftlikköy Belediyespor, Hersekspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 7-0 yendi. Haber-Fot.: Halil Fidan