Basın toplantısına, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan, AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer ve AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

      “81 ilde kardeşime gidiyorum” projesi kapsamında bilgi veren Yalova AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan, ‘Osmaniye Kadın Kolları ile bir araya geldik. Biz kadınlar bir adım öndeyiz. ‘Kardeşime iftara gidiyorum’ kapsamında kardeşlerimizle tanışıp, kaynaşmak istedik. Bizim kardeşliğimiz, basit bir kardeşlik değil. Kardeşini düşünmeyen, bizden değildir. Kardeşlik, dil, din, memleket ayrımı gözetmeksizin olur. AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer’e ve yönetimine bizleri ziyarete geldikleri için çok teşekkür ederim. Birlikte, Yalova Belediyesi’ne ve Valimiz Esengül Civelek hanımı da ziyaret gerçekleştirdik’dedi.

 AK Parti Yalova Kadın Kolları Başkanlığı’nın misafiri olarak ilimize gelen AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Zekiye Yılmazer, ‘ Marmara’nın incisi, kaplıcalarıyla, tarihiyle ünlü olan Yalova’ya, gelmekten dolayı çok mutluyuz. Kardeşler, kardeşlerine kavuştu. Bizde sizleri Osmaniye’ye davet ediyoruz’ dedi.

       Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ‘Kardeşlik projesinde, en önde hanımlarımız görev alıyor. Türkiye AK Parti sayesinde yıllarca zülüm gören bayanlara karşı çalışmalar yaptı. Geçmişte siyasette kadınları seçime kadar ön planda tutarlardı. Ama artık her şey değişti. İl Başkanlığı’na geldiğim günde söz verdim. Bu meclisin %30 bayan olacak diye. Dünya’da kadınlar bizim için çok önemlidir. Osmaniye ile Yalova yeni küçük illeriz. Bu coğrafyada herkes birbirinin kültürlerini bilecek. Tanışarak, kaynaşacağız. Seçimlere kadar ve seçimlerden sonrada hep beraber çalışacağız’ dedi.

     Yalova AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan, AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Zekiye Yılmazer ve yönetimine, sabun çiçekleri hediye ederken, AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Zekiye Yılmazer’de, Dedecan’a Osmaniye’nin yöresel ürünlerini takdim etti.

Haber Foto: Gamze Yüksel