Koru Beldesi’nde yapılan örgüt toplantısına CHP İl Başkanı Özcan Özel, Çınarcık İlçe Başkanı Mustafa Deveci, Koru Belde Başkanı Melih Ulus, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, İl ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

Örgüt toplantısında, CHP örgütlerinin ve üyelerinin yerel seçimler öncesinde sandık başında örgütlenme politikaları değerlendirildi. Toplantıda, CHP’li üyelere söz verilerek, CHP’nin geniş tabanlı halk örgütlenmesinin daha sağlıklı yapılanmanın koşulları ele alındı.

Toplantıda konuşan Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında sinevizyon eşliğinde bir sunum yaptı.

Yaman, yaptığı konuşmada, Koru Belediyesi Koru halkıyla birlikte yönettiklerini, bu nedenle de Koru Belediyesi’nin yerel yönetim meclis üye sayısının yüzlerce kişiden oluştuğunu, Koru’da halkçı bir yönetimin etkin kılındığını söyledi.

CHP İl Başkanı Özcan Özel ise yaptığı konuşmada, “Yerel seçimlere en iyi hazırlanan parti CHP’dir. CHP örgütlerive üyeleri, yerel seçimler öncesinde sandık başında örgütleniyorlar. Hedefimiz, Yalova’nın tüm seçim bölgesinde tüm sandıklarda, bir genç, bir kadın ve bir erkek’ten oluşan üç kişiden oluşan sandık görevlisi tespit etmek. Bu çalışmamız büyük oranda da hayata geçmiştir” dedi.

Özcan Özel’e sürpriz doğum günü partisi

CHP Koru Örgüt toplantısında sürpriz bir doğum günü pastası da kesildi. 13 Ocak’da 2013’de 54 yaşına giren CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel’e yaş günü sürprizi yapıldı.

CHP Çınarcık İlçe başkanı Mustafa Deveci, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’la birlikte keserek pasta keserek Özel’i kutladılar. 

CHP Termal İlçe Örgüt Toplantısı yapıldı

CHP İl Başkanı Özcan Özel ve il yöneticilerinin katılımıyla, Termal İlçe Örgüt toplantısı da aynı gün içinde yapldı.

 CHP Termal İlçe Başkanı Çidem Gevinç ve ilçe yöneticilerinin tam kadro bulundukları toplantıda İlçe başkanı Çidem Gevinç, Termal’de yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Termal İlçesinde CHP’ye yönelik, önemli katılımlar olduğunu, İlçe’de CHP’nin giderek güçlendiğini ve yerel seçimlere de hazırlıkların başladığını söyledi.

  Termal CHP İlçe örgütünde konuşan CHP İl Başkanı Özcan Özel, “Yalova’nın tüm seçim bölgelerinde CHP’nin partili adaylarla seçimlere katılacağını, aday belirlemede öncelikli olarak, kendine değil, kentine çalışan adaylarla seçimlere gireceklerini vurguladı.