Eljif Elmas’ın resmi satışını bekleyen sarı-lacivertli ekip, Roma’dan bonservisini bir türlü alamayan Kolarov için görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçe, 33 yaşındaki futbolcu için 2-3 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli ödeyerek transferi tamamlamayı düşünüyor.

  Sırp oyuncunun transferini bu haftanın sonuna kadar bitirmek isteyen Fenerbahçe’de bir diğer isim Deniz Türüç.

  Galatasaray’ında ısrarla istediği Deniz Türüç ile görüşme halinde olan Fenerbahçe, Kayserispor’la bonservis pazarlıklarını sürdürdüğünü ve kısa süre içerisinde Deniz Türüç'ü kadrosuna katacağını açıkladı.

Forvet için 4 aday

  En çok merak edilen konu ise Vedat Muric'in ardından forvet bölgesine kimin transfer edileceği...

  Fenerbahçe'nin listesinde yer alan adaylar şu şekilde: Christian Benteke (Crystal Palace), Michy Batshuayi (Chelsea), Ahmed Musa (Al Nasr), Vincent Janssen (Tottenham).

Volkan Demirel için karar!

  Türkiye’nin haberine göre; Volkan Demirel muradına erdi. Sözleşmesi biten ve Türkiye'de asla başka bir takımın formasını giymeyeceğini söyleyen tecrübeli file bekçisi, sezon açılmasına rağmen yönetimden beklediği haberi bir türlü alamamaktan yakınıyordu.

  Teknik direktör Ersun Yanal, Volkan'ın takıma ağabeylik yapacak önemli bir figür olduğunu söyleyip yönetimi ikna etti. Ali Koç yönetimi, aslında Volkan konusunda

büyük kararsızlık yaşıyordu. İlerlemiş yaşının yanı sıra adının sıkça polemiklerle anılır olması yönetimi rahatsız ediyordu.

  Ancak takıma geri dönen Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan’ın önemli bir görev üstleneceğini söyleyen Yanal, ’’Siz onu bir kaleci olarak düşünmeyin. O bu takımın ruhu. Onun hırsı ve saha dışındaki ağabeyliği bize çok şey katacaktır’’ dedi.

Yönetimden herhangi bir para talep etmeyen Volkan Demirel’in boş sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.