Kadrosunda derin değişiklikler yapan Fenerbahçe, yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Vedat Muriç, Max Kruse, Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues, Altay Bayındır, Murat Sağlam ve Allahyar Sayyadmanesh’i kadrosuna katarak sözleşmeleri sona eren Roberto Soldado, Mathieu Valbuena, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı ve Roman Neustadter ile yollar ayrıldı.

  Ayrılacak oyuncularının yerini doldurmak için çalışmalarını titizlikle sürdüren sarı-lacivertliler, iki yıldızın transferinde sona geldi..


 

Kolarov’da pürüzler ortadan kalktı

  Fenerbahçe'de sıradaki isim Roma forması giyen sol bek Aleksandar Kolarov.

  Roma Kulübü Teknik Direktörü Fonseca’nın ‘‘Yerine aynı kalitede bir isim alınırsa transferine izin veririm’’ demesi nedeniyle transferi geciken Kolarov için ufak pürüzler kaldığı ve transferin bitmeye yakın olduğu bildirildi.

Konoplyanka transferinde sona gelindi

  Fenerbahçe'nin ikinci bombası ise Schalke 04 forması giyen Ukraynalı yıldız Yevhen Konoplyanka..

  Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması da giyen Garry Rodrigues’i kadrosuna katan sarı-lacivertliler, kanat rotasyonunu genişletmek için Ukraynalı yıldızı istiyor.

  30 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen sarı-lacivertlilerin, Schalke 04 ile görüşmelerinde sona geldiği iddia edildi.