2017 yıllı Uluslararası Bisiklet Federasyonu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 24 Eylül 2017 Pazar günü Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası “YALOVA MTB CUP” organizasyonu, Altınova Belediyesi Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek.

ALTINOVA BELEDİYESİ’NİN SPONSORLUĞUNDA

Altınova Belediyesi’nin sponsorluğunda organize edilecek ve Kent Ormanı’nda koşulacak olan Salcano Yalova MTB Cup C1 kategorisindeki, Arazi Sürüşü (Cross-Country) yarış parkurunda,  yarışmacılar aynı anda pedal basarak, yonca yaprağı formunda hazırlanmış parkurda tur sayısına göre yarışacak. Altınova Belediyesi’nin işbirliği ile tamamlanan parkurda, orman yolları, patikalardan ve toprak yollardan oluşan bir olimpik parkurda koşulacak.
PROGRAM

23 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 13:00-16:00 arasında Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda kayıtların başlayacağı yarışmalar için resmi antrenman aynı gün ve saatte Altınova Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek. Yarışmanın Teknik Toplantısı ise saat 17:00’de Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılacak.

24 Eylül 2017 Pazar Günü Saat 09:30’da Altınova Kent Ormanı’nda Ulusal Kategori ile yarışmalar başlayacak. Saat 11.00’de Uluslararası Kategori Gençler E/ ve saat 13:00’te Uluslararası Kategori Elitler E/K yarışmaları yapılacak. Ödül töreni ise Altınova Kent Ormanı’nda saat 15:002te gerçekleştirilecek.