Sohbet havasında geçen ziyarette Yalovaspor’un Bal Ligi’nde şampiyon bir kadro kurması gerektiğini belirten taraftar grupları adına konuşan Sabri Yılmaz, ’Profesyonel lige geri dönmemiz için herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Bu iş sadece belediyenin desteği ile olacak iş değil” dedi. Yalovaspor’un bu şehrin en önemli markası olduğunu belirten Başkan Salman ise ‘Yalovaspor’un hak ettiği yere gelmesi için dün olduğu gibi bugünde destek vereceğiz’ dedi.

Salman ‘Yalovaspor hak ettiği yerde değil’

Bir önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde Yalovaspor için ellerini taşın altına sokacaklarını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ’Yalovaspor bu şehrin en önemli markalarından biridir. Belki de kenetlenmemizi sağlayan ve omuz omuza vererek destek olduğumuz tek markadır. Şuan da Yalovaspor hak ettiği yerde değil. Kenetlenerek destek vererek üst liglere Yalovaspor’u taşıyabiliriz. Biz geçmişte olduğu gibi yine taşın altına elimizi sokacağız ve desteğimizi vereceğiz. Ama Sabri kardeşimin de dediği gibi bu sadece belediye ile olacak iş değil. Herkes ekonomisi doğrultusunda destek vermelidir’ dedi.

Güleç ‘Gereken neyse yapacağız’

  ‘Sizlerin bu kenetlenmesi bizlerin destek verme isteğini artırıyor’ diyen Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, ’Sürekli bir aradasınız ve Yalovaspor için karşılık beklemeden çalışmalarınızı ve mücadelenizi sürdürüyorsunuz. Sizlerdeki bu kenetlenme ve birliktelik bizleri daha da çok motive ediyor. Biz geçen dönem Yalovaspor başta olmak üzere birçok spor kulübüne elimizden gelen desteği verdik. Bu dönemde de gereken neyse yapacağız. Ama Başkanımızın ve Sabri kardeşimizin dediği gibi bu sadece Yalova Belediyesinin vereceği destekle olmaz. Herkes taşın altına elini sokmalıdır’ dedi.