Altınova Hersekzade Ahmet Paşa Stadı oynanan BAL (Bölgesel Amatör Lig) 12. Grubu’nda haftanın en önemli maçında grup lideri Altınova Belediyespor rakibi Sultangazispor’u 1-0 yenerek, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

 

Altınova Belediyespor 12 Puan farkla lider

Bu sezon taraflı tarafsız oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Altınova Belediyespor sahasında ağırladığı ligin iddialı ekiplerinden Sultangazisporu 1-0 yenerek, liderliğini sağlamlaştırdı. Bir maçı eksik en yakın takipçisine 12 puan fark atan Altınova Belediyespor şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor.

 

Altınova Belediyespor, Türk Bayraklı forma ile sahaya çıktı

Altınova Hersekzade Ahmet Paşa Stadı oynanan maça Altınova Belediyespor Türk Bayraklı formayla sahaya çıktı. Afrin’de şehit olan 8 Mehmetçiğimizin isimleri okunurken, taraftar her birinde ‘Burada’ diyerek, duygusal bir atmosfer oluşturdu. Ayrıca, “Şehit mi düştü asker? Cennet Koktu her yer. Başın sağolsun Türkiyem” afişi de stada asıldı.

 

Ok, teşekkür etti

Maç sonunda futbolcuları kutlayıp taraftarlara teşekkür eden Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, “Gurubumuzdaki bütün takımları yenerek bitime 5. Hafta kala 12 puan farkla liderliğimizi sürdürüyoruz. Bize bu güzellikleri yaşatan başta hocalarımıza, futbolcu kardeşlerime, belediye başkanımıza, ilçe kaymakamımıza, yönetim kurulu üyelerine, uzaktan yakından bizi yalnız bırakmayan tüm Altınovaspor taraftarlarına çok çok teşekkür ediyorum” dedi