Bayramlaşmaya Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın yanı sıra Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Garnizon Komutanlığı adına Kayabakır Kabay, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, İlçe Emniyet Müdürü Cem Bozdağ, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Afşin Karyağdı, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi. Jandarma ve Emniyet'teki bayramlaşma sonrasında Kaymakam Karabulut ve Başkan Silpagar, ilçedeki şehit ve gazi ailelerinden bazılarını evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

BAŞKAN SİLPAGAR’IN BAYRAM MESAJI

Başkan Silpagar, tüm vatandaşların Kurban Bayramını kutladığını dile getirerek,  “Necip milletimizin güzellikleri paylaşacağı, dostluk, kardeşlik, huzur ve barış ortamında bir bayram geçmesini yürekten temenni ediyorum. Kurban Bayramı dolayısıyla yapılacak ziyaretlerde sevgi ve muhabbet ortamının hakim olmasını diliyorum. Vatan için canlarını siper eden şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyor, gazilerimize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.   Dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm İslam coğrafyası adına hayırlar getirmesini bir kez daha Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik ederim” ifadelerini kullandı.