Yalova’da ilk kez Kick Boks heyecanı yaşanacak.  Dünya devleri Yalova’da FIGHT NIGHT 1 organizasyonunda bir araya gelecek.Karaderili Şirketler Grubunun (Yalova Termal Palace ) ana sponsorluğun da 15 Temmuz’da Anatolia Beach Clup’ta  Yalova’da ilk kez gerçekleşecek Kick Boks gecesinde yer yerinden oynayacak.

Karaderili Şirketler Grubunun (Yalova Termal Palace ) ana sponsorluğun  ve Poyraz Recep Seyrek özel organizasyonu  ile 15 Temmuz Saat 18:00’de Yalova Anatolia Beach Club’ta düzenlenecek olan Kick Boks Gecesinde ülkemizi temsil edecek olan Nurullah Ertaş Hafif Ağırsıklette Altın Kemer için mücadele edecek. FIGHT NIGHT 1 gecesinde Almanya şampiyonu Türk Boksör Muhammed Ali Seyrek ve Emre Seyrek’de altın Kemer için mücadele edecekler. Gecede Hollanda, Almanya,Belçika,Hırvatistan,Azerbaycan,Arnavutluk’tan gelen dövüşçüler yarışacak.

Geceye Yalova Protokolünden katılacak isimlerin yanı sıra Karaderili Şirketler Grubu adına Sevim Karaderili, Kaan Karaderili Ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili katılacak.