Taraflar, Özel Atakent Hastanesi’nde gerçekleştirilen basın toplantısı ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Sponsorluk kapsamına göre Özel Atakent Hastanesi, bir yıl boyunca Yalovaspor Basketbol ve Futbol Takımı sporcularının tüm sağlık sorunlarının destekçisi olacak.

Özel Atakent Hastanesi, gerçekleştirilecek müsabakalarda sağlık ekibi ile bulunarak, sakatlanma ve yaralanmalara müdahale edecek.

Yalovaspor’un destekçisi olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Özel Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asuman Kalkan, “Özel Atakent Hastanesi olarak Yalovaspor’un yanında olmaktan mutluyuz. Sporu ve sporcuyu her daim destekliyor, amatör spor kulüplerinin de yanında olmaya gayret ediyoruz. Yalovaspor, Yalova için büyük bir değerdir. Umarız Bal Liginde başarılı bir sezon geçirirler. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diye belirtti.

Atakent Sağlık Kurumları Genel Koordinatörü Dr. Güven Hocaoğlu, “Yalovaspor Kulübü’nün destekçisi olmaktan ayrı bir gurur duyuyoruz. Bizler de artık Yalovalı olduk. Yalova’ya sunulacak her değere sahip çıkmayı görev biliyor, mutluluk duyuyoruz. Hayırlı olsun dileklerimi iletirim” dedi.

Yalovaspor Kulübü Onay Tuna ise; “Özel Atakent Hastanesi çok şık ve nezih bir hastane. Kendimizi, buraya adım attığımız andan itibaren evimizde gibi hissettik. Herkes oldukça güler yüzlü. Yalovamıza böyle bir değer katan Özel Atakent Hastanesi ile olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendilerine çok teşekkür eder, hayırlı olsun dileklerimi iletirim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan her iki kurum yetkilileri, Yalovaspor’un başarısı için önemli bir dayanışma örneği gösterdiler.