Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşmada taraflar yenişemedi.

Sezon açılış töreninde  Yalovasporlu futbolcuların tanıtımlarının ardından Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak konuşma yaptı. Yalovaspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ise yaptığı konuşmasında, "Büyük Yalovaspor taraftarları, "Bismillahirrahmanirrahim" diyerek 2017-2018 Yalovaspor futbol sezonunu Orhangazi Belediyespor ile oynayacağı maçla açıyor. İnşallah bu yıl bizim için bir milat olur. İnşallah Yalovaspor hakkettiği yere planlı bir şekilde ve alt yapıya önem vererek gelecek" dedi. Başkan Ali Demirhan'ın konuşmasının ardından futbolcular, yönetim ve Yalova Protokolünün üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Yalovaspor adına, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a  plaket takdim etti.

Konuşmaların ve plaket takdiminin ardından iki takım sahada karşı karşıya geldi. İlk yarının 0-0 sona erdiği maçta 90 dakika 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Orhangazi Belediyespor'un golünü 63. dakikada frikik vuruşundan Mustafa Demir kaydederken Yalovaspor'un golünü 70. dakikada penaltıdan Ali attı. Haber: Sezgin Altınel