Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakada, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Adana temsilcisini 8 sayı farkla mağlup etmeyi başardı.

Ligde ki ikinci galibiyetini alan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ilk galibiyetini Antalya temsilcisini yenerek almıştı.

Atatürk Spor Salonu’nda çekişmeli geçen mücadelede YOSK ilk iki periyotta ki başarısını 3’üncü periyotta gösteremedi ve Adana ekibi karşısında zorlandı.

İlhan, Bayram, Ahmet Mencik, Eyüp, Vedat, Şuayip, Hamza, Alim, Temel ile konuk Adana Engelliler karşında oyuna hızlı başlayan evsahibi takımımız, isabetli atışlarla aradaki farkı ilk çeyreğin sonunda, 21- 8 üstünlük ile tamamladı.

İkinci çeyrekte de Adana ekibini zorlayan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü oyuncuları, bu çeyrekte de 18 farkla, karşılaşmayı 42-24 tamamladı.

Yalova temsilcimiz YSOK, 3. çeyrekte oyundaki performansının düşmesi ve atışların isabet alamaması sonucunda, Adana Engelliler karşısında zorlandı.

Mehmet, Hakan Tulay, Hakan Güngör, Uğur ile karşılaşmaya çıkan Adana ekibi, 2. devrenin birinci çeyreğinde, Yalova temsilcimizi, 14 farkla 24-14 geçti.

İkinci devrenin ikinci çeyreğinde kendini toparlayan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü  Ahmet Mencik, Eyüp, Vedat ile üst üste 3’lük atışlarla maçı 6 farkla, 66- 58’lik galibiyet ile tamamladı.

66 sayı atan YOSK’nun, 21 sayısını Ahmet Mencik, 19 sayısını Vedat, 13 sayısını Eyüp, 9 sayısını ise Şuayip kazandırdı.

Haber- Fotoğraf: Halil Fidan