Mel-Ay Basım Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. bünyesindeki basılı yayınlarımız; Yalova Manşet, Çiftlikköy ve Çınarcık Gazeteleri ile dijital ortamda yayın yapan; www.manset.com.tr, www.ciftlikkoy.com.tr, www.çinarcikgazetesi.com.tr yayınlarının yanı sıra, BERDA Org. Tic. ve Ltd. Şti. bünyesinde TV YALOVA da görüntülü haber ve ‘Ayhan Polat’la 1’e 1 Kent Buluşmaları’, ‘Polat ve Korkmaz ile Yalova Gündemi’, İbrahim İnce ile Spor Gündemi’ programlarıyla kentin nabzını tutmaya, Yalova’nın gündemini bu yayınlarla belirlemeyi başardık. ‘Haftanın 7 günü, 7 program’ hedefimizi en kısa süre içinde gerçekleştireceğimize inancım ise tamdır.

Bir holding, bir siyasi parti, herhangi resmi bir kurumun bünyesinde değil, vatandaşlarımız başta olmak üzere, iş insanlarının abone, ilan ve reklamlarıyla, özgür ve objektif yayıncılıkla, taraflı-tarafsız her kesimin gönlünde taht kurmasını bildik.

Yalova Medyasında birçok ilki çok kısıtlı imkanlarla gerçekleştirmeyi başaran, kendi imkanlarıyla kamu görevi yapan ve istihdam sağlayan, yukarıdaki isimlerini zikrettiğim yayınların kurucusu olarak sizlerden; ilan, reklam ve abone desteğinizi sürdürmenizi bekliyorum. Kamunun malına çöken, yetimin hakkını gasp edenlerle mücadelemizde her daim yanımızda olmanızı gücümüze güç katmanızı bekliyorum.

Hep veren ve fedakar taraf olduk...

Yıllardır Yalova Medyasında ilk olarak basılı yayınlarımızı, ardından dijital yayınlarımızı halkımızla buluşturduktan sonra son birkaç yıldır görüntülü haberler ve programlarla da, Yalova’nın yıllardır özlemle beklediği görüntülü yayıncılıkta yaşanan eksikliği de giderme başarısını kendi öz sermayemiz ile karşılamayı da başardık.

Bu yayınlar, Yalova’da yaşayan; vatandaşlarımızın, siyasi partilerin, belediye başkanlarının, oda başkanlarının, meslek temsilcilerinin, sendikaların, spor kulüplerinin, derneklerin, esnafların, iş insanlarının kendilerini ifade edebilecekleri yayınlar oldu ve olmaya da devam edecek...

Bundan sonra ki süreçte de, Yalova’nın ve kentte yaşan her bireyin menfaatine olacak yayınlarla var olmaya çalışacağız.

Bizim başarılarımızı çekemeyen, yayınlarımızda yapılan; haber, eleştiri ve yorumlardan dolayı, bana yönelik tehdit ve baskılar başta olmak üzere, yukarıda isimleri geçen şirketlerin bünyesinde ki yayınlarında programlar sunan, yazarlık, muhabirlik, yayın müdürlükleri, haber editörlükleri görevlerinde bulanan emekçilere yönelik de baskı ve tehditlere asla boyun eğmeyeceğimizin bilinmesini isterim.

Haktan ve adaletten şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Kahpece, kalleşçe yüzümüze karşı dost, arkamızdan ise kin, nefret ve düşmanlık yapan şerefsizlere ise asla pabuç bırakmayacağımızın da bilinmesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum.