Saadet Partisi Çiftlikköy İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen 5. Olağan Kongreye, Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta ve Saadet Partililer katılım gösterdiler.

Yoklamanın yapılması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre, divan başkanı ve divan üyelerinin seçilmesi ile devam etti.

Divan Başkanlığına Kemal Polat, Divan Kâtipliğine Mehmet Mete ve Divan Üyeliğine Necati Selim, oy birliği ile seçildi.

Divan seçiminin ardından Faaliyet ve Hesap Raporları okunarak onaylandı.

Gündemin Siyasi Konuşmalar maddesinde konuşma yapan Mustafa Balta “devlet parası ile cihad yapılmaz; haramdır diyerek, Saadet Partisi üyelerine sağduyulu olma ve birlik beraberlik için çağrıda bulundu. Balta, konuşmasını cihadın farzlarını sayarak bitirdi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde İlçe Başkanlığına oy çoğunluğu ile Salih Gültekin getirildi. Saadet Partisi Çiftlikköy İlçe Teşkilatının Yönetim Kurulu Üyeliklerine de; Halil İbrahim Aktüylü, Rahmi Selim, Yahya Yayla, Özer Muratdağ, Celil Güçlü, Çetin Akçay, Mehdi Gök, Sami Şenyüz, Niyazi Aktüylü, Mustafa Berber, Mustafa Çiçek, Sezgin Dinçer, Selahattin Doğru, Gürbüz Taşçı, Ercan Merken, Süleyman Çifter, Halit Erbaş, Sadrettin Aksoy, İsmail Akçay, Muharrem Kurt, Sait Çetin seçildi.

Yeni ilçe başkanı ise yaptığı konuşmada kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. 

Haber-Foto: Eda Tan