6 AĞUSTOS FESTİVAL GALA GECESİ

Festivalin GALA Gecesi, 6 Ağustos 2013 Salı Akşamı saat 21.30’da Yalova Belediyesi Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak.

FESTİVAL KORTEJİ 7 AĞUSTOS’TA

Festival korteji; 7 Ağustos Çarşamba Günü saat 19:00’daGazipaşa Caddesi, Kent Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, İstanbul Caddesi güzergahında gerçekleştirilecek ve Dörtyol’da sona erecek.

KONUK EKİPLERDEN ÖZEL GÖSTERİLER

Yalova Konservatuvarı Kültür ve Sanat Derneği 1.Dede Korkut Kültür & Sanat Şöleni kapsamında düzenlenen etkinliklerde; halk oyunlarının yanı sıra, pandomim ve çeşitli sokak gösterileri de yapılacak. Ekiplerin yapacağı çalıştaylarda da; Türk konuşma kurları, Türk dansları üzerine dersler de yer alacak. Ayrıca; IMPULS PLASTİKASI, CONTAKS- EMPROVİZASYON dersleri verilecek ve bu dersler ışığında 4 hareketli kareografi olan FLASH MOB, 12 Ağustos Pazartesi günü Saat 21:00’da Kent Meydanı’nda halkın beğenisine sunulacak.

YARIŞMALAR ŞÖLENE AYRI BİR RENK KATACAK!

Festival çerçevesinde bir çok yarışma da gerçekleştirilecek. Milli Kostüm Yarışması, Karnaval Kostüm Yarışması, Kukla Yarışması, Sergi Yarışması, Sokak Oyunu Yarışması, Sahne Performansları Yarışması, festivale renk katacak. 1. Dede Korkut Kültür & Sanat Şöleni’ne katılan ekipler, Festivalin en küçüğü ve en büyüğü ödülü için de yarışacak.