Haftanın son günü cuma ile ilk tatil günü cumartesi günü Aydın’da, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı için 14, 15 Kasım 2019 tarihlerinde 70’in üzerinde cemiyet başkanı, 8 federasyon ve konfederasyon yönetimiyle buluştuk.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde yapılan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çarçıoğlu'nun büyük destekleri ile gerçekleştirilen organizasyondan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti alnının akı ile çıktı.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak katılım gösterdiğim, TGK’nin 19. Başkanlar Kurulu Toplantısından da çok önemli bilgilere sahip olurken, Aydın ilini yaşayarak, birçok bilinmeyeni öğrenerek, yeni dostluk ve arkadaşlıklar kazandım.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çarçıoğlu’nu (Topuklu Efe) lakabı ile kendisini tanıma ve sohbet etme imkanı bulurken, kadın eli ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden iki dönem Aydın Milletvekili ve son 3 dönem ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği bilgisine de bu toplantı sayesinde sahip oldum.

Aydın ilinde, özellikle Aydın Büyükşehir Belediye’nin bünyesinde ki işlerde hep kadın emeği, kadın birlikteliği ve dayanışmasının mükemmel bir şekilde işlediği gerçeği ile karşılaştım.

Hemcinsleriyle bu kadar uyum içinde olan bir belediye başkanına sahip olduğu için Aydın ilinin Türkiye’nin çok şanslı kenti olduğu kanısındayım.

Çok önemli kararların alındığı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı, sonuç bildirgesinde yer verilen konulara değinildi.

TGK Onursal Başkanı değerli büyüğüm Sn. Nazmi Bilgin’in açılışta yaptığı konuşma, gazetecilik mesleğinin ne kadar onurlu bir meslek olduğu gerçeğini bir defa daha bize hatırlattı.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulukan ve yönetimi başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Yeniden Refahlılar, salona sığmadı

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Genel Kurulu’nu takip için, 17 Kasım 2019 sabahı Ankara Kapalı Spor Salonu’na yoğun kalabalığı Cumhurbaşkanlığı Basın Kartım sayesinde, basın mensupları için ayrılan yerden kongreyi takip etme olanağına sahip oldum.

Ankara Kapalı Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran, salonun etrafında mahşeri bir kalabalık yaşatan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a olan sevgi, saygı ve hayranlığa bire bir şahit oldum.

Önümüzdeki yıllarda ülke yönetimine talip ne Ahmet Davutoğlu ne de Ali Babacan’ın kuracakları partilerin değil, ‘2. 40 Yıl’ sloganı ile 23 Kasım 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.

Ankara Kapalı Spor Salonu’nu dolduran ve çevresinde insan seli oluşturan 1000’lerce Yeniden Refah Partisi sevdalısının kilometrelerce uzak illerden gelerek, rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Milli Görüş davasını Yeniden Refah Partisi ve Genel Başkanı Dr. Fetih Erbakan’ı sahiplenmeleri, tüm Türkiye başta tüm Dünya’ya çok önemli bir mesaj oldu.

Takdire şayan bir organizasyon ile gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Genel Kurulu’nun ülkemize ve tüm dünya insanına hayırlar getirmesini temenni ediyor, Yeniden Refah’a emeği olan herkesi tebrik ediyorum.