BERDA Organizasyon Tic. ve Ltd. Şti. bünyesinde, 2018 yılında www.tvyalova.com ismini alan, çektiği görüntülü haberleri www.youtube.com’dan üzerinden yayınlayan, Facebook, Instagram sayfalarından paylaşımlar yaparak günden güne izleyici kapasitesini çoğaltan TV YALOVA WEP Portalı, Yalova’da bir ilki gerçekleştirerek, Ramazan Ayı boyunca her gece, ‘Mesut Ay’la Ramazan Sohbetleri’ programıyla evlerinize konuk oluyor.

Basılı yayında; Yalova Manşet (21 yıl), Çiftlikköy Gazetesi (10 yıl), Çınarcık Gazetesi (5 yıl) ve bu gazetelerin dijital haber portallarıyla da, Yalova Merkez, ilçe, belde ve köylerinde haber değeri taşıyan her konuyu yıllardır yayınlayarak çok meşakkatli bir mesleği, 7 kişilik ekip ile icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  

TV YALOVA Stüdyolarında Ramazan Ayı’nın ilk günü (24 Nisan 2020 Perşembe) gecesi Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık konuk edilirken, canlı yayın ekibinin yaşadığı heyecan görülmeye değerdi.

‘Mesut Ay’la Ramazan Sohbetleri’ programını sunan; çok kıymetli dostum, arkadaşım, Yalova İl Müftülüğünde görevli, yıllarca Yalova Manşet Gazetesi’nde büyük bir özveri ile yazdığı yazılarına, Ramazan Ayı’nın ilk gününden bu yana canlı performansını da ekleyerek, TV YALOVA izleyicilerinin gönüllerde taht kurmayı başaran Mesut Ay’a şahsım adına teşekkür ediyorum.    

‘Mesut Ay’la Ramazan Sohbetleri’ programının kamera arkasında, yönetmen, görüntü yönetmeni, ses-ışık ve tanıtımda görev alan ekibin özverili çalışmasıyla, böylesine önemli bir hizmeti yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu içindeyim.

‘Mesut Ay’la Ramazan Sohbetleri’ programının, ilk 5 gecesinin konukları; Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık’a, Yalova İl Müftü Yardımcısı Dr. İhsan Kara’ya, Yalova İl Müftülüğü Vaizi Hüseyin Acar’a, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Ramazan Şimşek ve Yalova İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldırım’a teşekkür ederiz.