Yaklaşık 1 ay önce Yalova Valiliği görevine atanan Muammer Erol sahada görülmeye başladı. Hafta başında Çınarcık ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Vali Erol, Çınarcık ilçesinin birçok sorununu yerinde inceledi.

  Çınarcık Kaymakamlığı ve Çınarcık Belediyesi başta olmak üzere seçilmiş ve atanmışlarla tanışan Vali Erol’un Çınarcık merkez, Kocadere ve Şenköy’e yaptığı ziyaretler, ardından heyelandan dolayı kayan Yalova-Armutlu yolunda yaptığı inceleme ve son olarak da Çalıca köyünde ki Huzurevine yaptığı ziyaret ile Çınarcık ilçesini yerinde görerek, birçok bilgiye sahip oldu.

  Yalova’da göreve başladığı ilk günlerinde, sürekli sahada olacağını belirten Vali Muammer Erol, ilk geniş kapsamlı ziyareti de Çınarcık ilçesine yapmış oldu.

Öcal büyük takdir topladı

  Çınarcık Hüdaverdi Aydın İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı olarak, Ağrı ile Diyadin ilçesi Bulgur köyü ilköğretim okulu öğrencilerine; bot ve mont bağışında önderlik yapan Anıl Öcal, Çınarcık başta olmak üzere Yalova ve Ağrı da büyük takdir topladı.

  Geçtiğimiz günlerde Çınarcık Hüdaverdi Aydın ilkokulu Okul Aile Birliği’nin Ağrı’nın Diyadin ilçesi Bulgur Köyü’nde okuyan öğrenciler için başlattığı bot ve mont yardım kampanyasına Çınarcıklı esnafların da desteğini alarak gerçekleştin Çınarcık esnaflarından Anıl Öcal’ın, toplanan yardımlarla alınan bot ve montları Ağrı da ihtiyaç sahibi öğrencilere tek tek dağıtması, binlerce kişi tarafından taktir ile karşılandı.

  Öncelikle böylesi önemli bir kampanyanın başlanmasına vesile olan, doğu illerinde ilköğretim okulu öğrencilerinin kış başlarken çok büyük ihtiyaç duydukları, bot ve mont yardımını, üşenmeyerek, zaman harcayarak, Çınarcık’tan kalkıp, Ağrı’ya kadar giderek, minik yüzlerin mutluluklarına ortak olan Çınarcık Hüdaverdi Aydın ilkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Anıl Öcal ve emeği geçen tüm Çınarcıklıları tebrik ediyorum.

  Doğu illerinde, özelikle giyecek, kitap ve kırtasiye gibi önemli ihtiyaçların karşılanması noktasında, bu tür kampanyaların yapılmasına vesile olacaklarını, birçok kurum ve kuruluşu harekete geçireceklerine inanıyorum.

  Yalova ilinin bu tür yardım organizasyonlarla anılmasının, gönüllü, yardım sever, fedakar Anıl’lar ile olacağını görüyorum.

Emeğinize sağlık…