Yalova’nın sporuna hemen hemen her branşta sahip çıkan Orbay-Onan kardeşlerin yaptıkları katkı ve destekleri yıllardır görüyoruz.

Yalovaspor Kulüp Başkanlığı görevine gelir gelmez ilk olarak yeşil-kırmızılı futbol takımını Bal Ligi’ne çıkarma başarısı gösteren Onan Tuna’nın, 2019-2020 sezonu öncesi Yalova’nın önemli marka firmalarıyla sponsorluk anlaşması yapmasını takdire şayan bir gelişme olarak değerlendiriyorum.

Mazisi büyük başarılarla dolu yeşil-kırmızılı camiada; özlenen, istenen maddi ve manevi desteği yavaş yavaş bulduğu görülen Orbay Tuna yönetiminin, Yalovaspor’a birlik, beraberlik, başarı, heyecan getiren bir hamle olarak değerlendiriyorum.

Akkurt Grup bünyesinde bulunan, önemli bir hizmeti ilimizde yerine getiren Özel Atakent Hastanesi’nin bir yıl boyunca Yalovaspor Kulübü ile yaptığı sporcu tedavileri sponsorluğu anlaşması ile Yalovaspor’lu sporcuların sakatlık, yaralanma gibi tedavilerine destek olacak anlaşma yapıldı.   

Bir diğer marka değeri yüksek kuruluş Negmar Denizcilik A.Ş. ise 2019-2020 Bal Ligi’nde mücadele verecek olan Yalovaspor’a göğüs reklamı sponsorluk anlaşması yapması, yeşil-kırmızılı renklere gönül veren taraftarlarını memnun etti.

Sezon öncesi Yalova Valisi başta olmak üzere, Yalova’nın önemli kuruluşlarının bu tür sponsorluk destekleriyle kentin marka takımı Yalovaspor’un başarısı için göstermiş oldukları fedakarlığı alkışlıyor, bu kentte kazanan tüm kurumlara örnek olmasını temenni ediyorum.