Şanlı tarihimizin her sayfası kahraman ecdadımızın emsali görülmemiş kahramanlık öyküleriyle doludur.

İslam’la şereflenmiş aziz Türk Milleti tarihin her döneminde adaletin, barışın, özgürlüğün ve hoşgörünün temsilcisi olmuştur.

Anadolu’da yaşayan gayrimüslimler inançlarını Osmanlı İmparatorluğu döneminde özgürce yaşamışlardır.

İnsanlık medeniyet tarihinin her sahnesinde yer alan aziz milletimiz tarih boyunca insanlıktan nasibini almamış, dillerinden Demokrasi sözcüğünü düşürmeyen batılı kan emici emperyalistlerin hedefi olmuştur.

Tarihin her döneminde ecdadımız bu insanlık düşmanlarının karşısına sıra dağlar gibi dizildi. Kan verdi, can verdi ancak her karış torağı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu cennet yurdumuzun topraklarını düşmanlara çiğnetmedi.

Milletimiz ne zaman bir kalkınma hamlesi yapsa, ne zaman Dünya’daki mazlum ve masum insanların umudu olsa batılı kan emicilerin hedefi haline gelmiştir.

Yakın tarihimizde rahmetli Menderes’i idama götürenler, 12 Eylül darbesini yapan ve gencecik yiğitleri darağacına gönderenler de onların eseriydi.

Kırk yılda kırk bin canımıza ve yüz milyarlarca dolarımıza sebep olan PKK terör örgütünü kuran, silahlandıran ve üzerimize salan yine bu insanlık düşmanlarıydı.

Son olarak aynı zihniyetin içimizdeki hainleri örgütleyerek 260 evladımızı şehit verdiğimiz 15 Temmuz’u planlayan, örgütleyen ve uygulayanlar da aynı zihniyetti.

Bütün Dünya 15 Temmuz gecesi aziz Türk Milleti’nin içerdeki ve dışardaki düşmanlara karşı söz konusu vatan olunca verdiği kahramanlık mücadelesine şahit oldu.

O gece kadın, erkek, çoluk, çocuk meydanlarda ellerinde şanlı bayrağımız ile tanka, topa, mermiye, uçağa karşı durdu, can verdi ancak işbirlikçi hainlere geçit vermedi.

Son 15 yıldaki ülkemizin her alandaki şahlanışı dıştaki ve içteki işbirlikçi hainleri çok rahatsız etti. Savunma sanayinde dışarıya bağımlılığımız sona erdi. Enerjide her geçen gün yeni yeni dev adımlar atılıyor.

Daha dün göğsümüzü gere gere bizlere apaçık düşmanlık besleyen bu devletlere Pandemiden dolayı uçaklar dolusu tıbbi malzeme göndermenin gururunu hep birlikte yaşadık.

Bugün bizleri mavi vatanımızdan çıkartmak için iti, köpeği, çakalı yine bir araya gelerek bizlere Sevr ‘i hatırlatmaya çalışıyorlar.

Batının insan hakları kavramı sadece kendi ulusları içindir. Kızılderilileri anavatanlarında katleden ve onların kanı üzerine kurulan ABD, Afrika’nın her karış toprağını sömürüp oradaki insanları ve insanlığı açlığa ve sefalete mahkum eden Fransa, Dünya’yı sömürmeyi kendine amaç edinen İngiltere, onlarca yıldır bebekleri katleden İsrail, tarihin hiçbir döneminde bizimle tek başına savaşmayı göze alamamış olup bugün de önlerine ittikleri Yunanistan ile bize kafa tutmaya çalışıyorlar.

Bu gün aziz Türk Milleti’nin her ferdi batılı bu kan emicilere karşı ‘’HODRİ MEYDAN’’  okuyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almak zorundadır.

Amalı, mamalı konuşmalarla bu süreci sulandırmaya çalışanlar ise batılı katillerin içerideki nesilleridir. Yakın bir gelecekte ortalık karanlığa bürünür, silahlar patlar, Mehmetçikler cennete göç eder, düşmanlar denizin dibine gömülür.

Karanlık biter, Güneş doğar, gün aydınlanır. Sıra içerideki işbirlikçi hainlere gelir. O gün kimse adaletten, haktan, hukuktan, insan haklarından, barıştan, kardeşlikten söz etmesin.

Aziz Milletimiz en karanlık ve en zor günlerden her zaman zaferle çıkmıştır.  Bu zor günlerden de zaferle çıkacaktır.

Yarın Güneş daha aydınlık ve daha parlak doğacaktır. Buna inancım tamdır. Rabbim kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun.