Yılların birikimini müşterilerine en iyi ve uygun kaliteyi sunmak için kapılarını Yalovalılara açan HRN Kozmetik, AKP milletvekili Fikri Demirel katılımıyla hizmete açıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada HRN kozmetiğin önemli bir talebi yerine getireceğine inandığını belirten Demirel, HRN Kozmetik sahibi Harun Borozan’a hayırlı olsun temennilerini ilettikten sonra kurdeleyi kesti.

HRN kozmetiğin sahibi Harun Borozan bu sektörde iddialı olduklarını ve birçok yeniliklerin alt yapısını hazırlayıp kendilerini yetiştirdiklerini kaydetti.  Borozan,” Yalovalıların nelere ihtiyacı olduğunu belirledik.  Bu yönde çalışmalar yaptık. Yakın bir gelecekte kompleks hazırlığındayız ve Yalova da bir ilki başaracağız.  Bu kompleks çok amaçlı kompleks olacak gelinliğinden kuaförüne fotoğrafçısından gelin arabasına kadar bütün ince ayrıntılarda hizmet vereceğiz” dedi.


HRN kozmetik Yalova halkının müşterisinden kuaförüne kadar herkesin kazanacağını ve yakın zamanda iç mimarisiyle de kuaför salonlarına yeni konsept  çalışmalarında  hizmette olacaklarını belirten Harun Borozan kendilerine ve mimarlarına güvendiklerini bunu da yakın zamanda Yalova halkına sunacaklarını söyledi.