Yalova’da 24 yılıdır gazetecilik mesleğini basın ahlak kuralları içinde yapan, bugün 2 şirket 8 çalışan istihdam eden. Gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden, doğru, hızlı, objektif haberciliği kendine ilke edinen, Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nde 4. Dönem (10 yıl), Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığında 1 dönem,Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğinde son 3 yıl,basın çalışanlarının sorun ve sıkıntılarının giderilmesinde hizmetleri olan bir gazeteciyim.

Yalova’da doğmuş, kentin tanıtımı başta olmak üzere liyakat sahibi idareciler tarafından yönetilen, kentin hak ettiği yerde olması, milletin, vatanın, bayrağın bölünmez bütünlüğünün savunucusuyum.

Haksızlığın karşısında dik duran, kamu yararı gözeten, hırsızlığın, haksızlığın karşısında tepkisini çekinmeden dile getiren, gazetecilik mesleğiyle varlığını sürdüren, vatandaşın derdini kendi derdi gibi gören, mesleğin etik kurallarını ilke edinen bir emekçiyim.

‘Neden bu kadar kendinizi anlatıyorsunuz’dediğinizi ise duyar gibiyim…

Özellikle yazacaklarım kendini bilmez, mevkii sahibi olmuş, ama bir udundan farksız bazı seçilmiş ve atanmış yeni yetmeler içindir…

Geldikleri mevkii ve makamları babalarının çiftliği gibi gören, hiçbir zaman bu mevkii ve makamlardan gitmeyecekmiş gibi bir ruh hali ile egoları tavanda olan bu yeni yetmeler, Ayhan Polat’ın kalemine dolandıklarındaeşekten düşmüş bir hale geleceklerini asla unutmasınlar.

Yüzlerine baktığınızda adam yerine koyduğununuz, öküzden farkız, daha sıçtıkları … korumadan kendilerini bu kentte adam sananları uyarıyor, ayağınızı denk alın diyorum,

Beni açık açık kusmaya zorlamayın…

Teşekkürler…

24 Temmuz Basın Bayramı’nda bizleri arayarak, davet ederek, sosyal medya üzerinden mesajlar göndererek kutlayan; iş dünyası başta olmak üzere, siyasetçi, seçilmiş, bürokrat, meslek örgütü ve STK başkanlarına teşekkür ediyor, basın mensuplarına yönelik şiddet eylemlerini de kınıyorum.