2018 yılını geride bırakmaya 10 gün kaldı. Gazetecilik mesleğine başladığım 1995 yılından bu yana tam 23 yıl 3 ay geçmiş. Çok büyük maddi kayıplar yaşayarak başladığım gazetecilik mesleğimde binlerce sayı gazeteyi Resmi İlan almadan (19 yıl Yalova Manşet, 9 yıl Çiftlikköy ve 3 yıl Çınarcık Gazetelerini) yayınlayarak çok zor bir işi başarmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum.

  Gazetecilik gibi kutsal bir görevi ifa ederken, kimi zaman okula gidemeyen çocukları okullarıyla buluşturduk, kimi zaman aş isteyenlerin yanında, istihdam yaratanların destekçisi olduk. Yeri geldi, kameramızı bırakıp deprem enkazından yaralı çıkarttık, yanan bir eve kova ile su taşıdık. Zalimliklerine tanık olduklarımızı eleştirmekten korkmadık. Yeri geldi tehdit edildik, yeri geldi küfür işittik. Adaletsizlik yapanların karşısına dikildik. Hiç yıkılmayacaklarını, saltanatlarının hep süreceğini düşünenleri cesurca eleştirebildik. Geçmişte mevki ve rant zehirlenmesi yaşayanları Yalova cadde ve sokaklarında yapayalnız tek başlarına gördük. Duruşumuzla dik, yayınlarımızla her zaman objektif olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

  Mel-Ay Medya Grup bünyesinde, 2019’un başında Yalova’da yayın hayatına başlayacak olan, www.tvyalova.com WEP TV ile yayıncılığı ile görüntülü haber ve programlara başlıyoruz. Sadece Yalova’da değil, tüm Türkiye ve tüm Dünya’ya Yalova’yı haberdar edeceğiz.

  23 yıldan bu yana basılı yayınlarımıza, Yalova halkının verdiği desteği, kentin ilk ve tek www.tvyalova.com WEP TV’de vermesini bekliyoruz.

  Yalova’da ilkleri yapıp başaran onlarca çalışan ekibimize, yeni isimler kazandırarak, istihdam alanı açarak büyük eksikliği yaşanan, Yalovalıların keyifle izleyecekleri Televizyon ile kentimize değer katmayı hedefliyoruz.   

  Yalova’da yaşayan her bireyden tek isteğimiz, Yalova’nın ilk ve tek www.tvyalova.com WEP TV ile kendilerini ifade edebilmeleridir. Kentin sorunlarını; önerileriyle, bilgi paylaşımlarıyla, çevre, hayvan duyarlılıklarıyla, bağımlılıklarla mücadelelerde bilgilerini paylaşmalarını arzuluyoruz.

  İlk olarak ‘Ayhan Polat’la 1’e 1 Kent Buluşmaları’ programıyla www.tvyalova.com ile izleyicilerimizin karışışına çıkacağız.

  Yalova’ya basılı yayıncılıkta yıllarca verdiğimiz başarılı hizmeti, görüntülü habercilikle de yapmanın heyecanı içerisinde olacağız. Bizlere inanan, güvenen, okuyucularımızın yeni yayınımıza da gereken ilgi, alaka ve desteklerini göstereceklerine inancımız tamdır.

  Yalova’ya hayırlı olsun…