Ben Norveç maçında 90 dakika mücadele eden bir Türk Milli Takımı görmedim. Öyle bir şey olsaydı son dakikalarda bile bizim kalemizde gol arayan Norveç, bize baskı yapmazdı. Özgüven kaybı nasıl düzelecek. Bunu bir mentor da düzeltmeyecek. Oyuncu düzeltecek kendisini. Hakan, Inter’de uçuyor. Burada mı özgüven kaybı var? Cengiz, Marsilya’da uçuyor. Burada mı özgüven kaybı var? Merih, Atalanta'da uçuyor. Burada mı özgüven kaybı var?

Bu soruların cevabını hep beraber çözmeye çalışalım. Futbolun içinden gelen biri olarak şunu söyleyebilirim, bu maçı alacak olan oyunculardı. İkinci yarıda yapılan hamlelerden katkıyı ben görmedim. Yusuf PSG'ye karşı şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın yıldızı. Yusuf her attığı şutu tribünlere vurdu, bu kadar kötü şut atmasını beklemezdim.

Hakan Çalhanoğlu Inter'in 10 numarası. Orada iyi oynuyor ama burada o oyunu yansıtamadı. Burak Yılmaz'a saygı duyuyorum. Avrupa'da inanılmaz işler yapıyor ama burada yok.

İkinci yarıda şunu nasıl kaçırdık diyebileceğimiz bir pozisyonumuz yok. Norveç son dakikada arka direkte galibiyeti kaçırdı. Sahada bir takım gördük onlarda. Avrupa Şampiyonası'ndan bugüne kadar sahanın içinde takım olmayı gösteremiyoruz