Güncel

ADEM’den 2025 Aile Yılına Özel Tesbih Yapım Atölyesi: 50 Yaş Üstü Erkeklere Keyifli Etkinlik

ADEM, 2025 Aile Yılı kapsamında 50 yaş ve üzeri erkek katılımcılara yönelik tesbih yapım atölyesi düzenledi. Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan’ın da katıldığı etkinlikte el becerileri gelişti, yeni hobiler kazanıldı.

Aile Destek Merkezi (ADEM), 20250 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında 50 yaş ve üzeri erkeklere yönelik Tesbih Yapım Atölyesi düzenledi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde gerçekleştirilen program, katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Sn. İdil Özdemir Doğan da katılarak çalışmalara destek verdi. Atölyenin temel hedefinin, katılımcıların hem el becerilerini geliştirmelerine katkı sunmak hem de sosyal bir ortamda keyifli ve üretken zaman geçirmelerini sağlamak olduğu belirtildi.

Uygulamalı eğitimi veren alan uzmanı Meral Evcin Özdemir, tesbih yapımının inceliklerini adım adım anlatarak katılımcılara rehberlik etti. Programa katılan erkekler, kendi tasarımlarını oluşturarak yeni bir hobi edinme fırsatı buldu.

m

ADEM yetkilileri, 2025 Aile Yılı kapsamında benzer sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti.

#ADEM #AileYılı2025 #SYDV #TesbihYapımAtölyesi #ElBecerileri #HobiAtölyesi #Valilik #SosyalEtkinlik #AileDestekMerkezi #ToplumsalDayanışma

< type="adsense" data-ad-client="ca-pub-3844663626812831">