Dönem dönem kendisine yarayan ortamlardan faydalanmayı mubah sayan. Seçilebileceğini hissettiği makama paraşüt ile inmeyi marifet, yıllarca emek verenleri ise enayi yerine koyan beyefendiyi uzun süredir sosyal medya hesabından takip ediyorum.

Hemen hemen her gün bir yerlere mesajlar iletme gayreti gösteren beyefendinin rozetini takmayı çok istediği partisinin genel başkanından hala bir umut içinde haber beklediğini, inancını ise hiç kaybetmediğini, yakın çevresinden gelen bilgilerden gözlemliyorum.

Birçok paylaşımına yaptığım eleştirisel yorumlardan dolayı rahatsızlık duyan beyefendinin anında yazdıklarımı silerek ve sildiklerinin hemen ardından da özelden de mesaj göndererek ‘Kusura bakma silmek zorunda kaldım’ diyebilecek kadar da pişkinlikte bir karakter olduğunu bilmenizi isterim.

Sekiz ay önce, ‘ayak izlerinin rozetini takmayı istediği partide’ diye yazdığım beyefendi, işini sağlama almadan asla parti rozeti takmayacağına da adım kadar eminim.

Yalnız şu çok çok iyi bilinmeli ki, rozetini takmak istediği partinin genel başkanı, birçok erkekten daha cesur, hakkaniyetli ve adaletli bir genel başkan olduğunu da çok iyi bilenlerdenim. Sn. Genel Başkan’ın bu duruşunu, geçmişi ‘‘KIRIK ÇİZGİLERLE’’ dolu beyefendi için bozacağına hiç mi hiç ihtimal vermiyorum.

Parti rozetini takmak isteyen beyefendiyi il yönetiminde gaza getiren, devreni tamamlamış, devrik başkan ve onunla beraber hareket eden birkaç omurgasızın, beyefendiyi işin içinden çıkılamaz bir duruma soktuklarını da gözlemliyorum.

Şimdi, beyefendiye ait birçok belge ve bilgi, en ince ayrıntılarına kadar parti rozetini takmak istediği genel başkanının elinin altında... 

Biraz daha durup bekleyeceğiz...

Yalnız...

Beyefendinin bu A planı tutmaz ise B planı da elinin altında...

Bunu da asla unutmayın...