Bakan Soylu, Şehit Talha Bahadır’ın ailesi beraber ağladı

4 Mayıs 2022 tarihinde, SET-HENDEK faaliyetinde, BTÖ tarafından yapılan hava saldırısı sonucu Şehit düşen Taha Bahadır’ın ailesini 8 Mayıs 2022’de ziyarette edip, taziyede bulunan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun üzgün hali ve Bahadır Ailesinin acısını paylaşması güzel bir devlet adamlığıydı.

Şehit Talha’nın evinin önünde ki yüzlere varan kalabalık ile tek tek tokalaşarak, Şehit Talha Bahadır’ın Babası Hakkı Bahadır ve kardeşleri ile kucaklaşan Bakan Soylu’nun üzüntülü hali, Şehit Ailesi ile geçirdiği yaklaşık bir saatlik süre içinde her an görüldü. Yapılan dua da gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu, okuduğu sure ve yaptığı dua ile kalplere bir daha girerek tam not aldı.

Geldiği gibi, sükûnet içinde Şehit Taha Bahadır’ın ailesinin evinden ayrılan Bakan Soylu, bu duruşu ile Devlet adamlığını bir defa daha göstermiş oldu.

YTSO Meclis Seçimleri için geri sayım başladı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Seçimleri, herhangi bir erteleme olmaması durumunda, Ekim 2022’de yapılacak. 13 Meslek Komitesinden 35 Meclis Üyesinin seçileceği Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Seçimleri için birkaç gurubun çalışmalara başladığını gözlemledim. Bir hayli hareketli bir Meclis Seçiminin yaşanacağı Meslek Guruplardan seçilmek için, gece-gündüz çalışmaların yapılacağı ön görülüyor.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ve Meclis Başkanını belirleyecek olan seçimde, mevcut başkan Tahsin Becan’ın bir dönem daha grubundan seçilerek Başkanlığını sürdürmek istediğini, kendisine de rakip 3-4 grubun ise şimdiden çalışmalara başladıklarını söyleyebiliriz.

Yalova için hayırlı olması temennisiyle, tüm adaylara şimdiden başarılar...

Anneler Günü, renkli geçti

Her Anneler Günü’nde olduğu gibi 8 Mayıs 2022 Pazar günü de anneler için çok anlamlı bir hafta sonu günü oldu. Çiçekçilerden, hediyelik eşya ve mağazalardan anneleri için alışveriş yapanlar, Yalova’nın çarşı ve pazarına hareket getirdi.

En anlamlı hediyelerle Anneler Günü’nü kutlayan vatandaşlarımız, sosyal medya hesaplarından anneleri ile paylaştıkları görsellerle anı ölümsüzleştirdiklerine tanık olduk. Dualarının eksik olmaması temennisiyle, hayatta olan tüm Annelerin Günü’nü kutlarken, edebiyete intikal eden annelerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz.