2020-2021 Süper Lig sezonunda küme düşme kalkmış olursa acaba aşağıdaki takımlarımız; Gençlerbirliği, Denizlispor, Erzurumspor, Kayseri Spor ve Ankaragücü gibi takımlarımız yaşamış oldukları sıkıntılar ve yanlış yönetimler sonucu Şampiyon olmuş gibi sevinirler mi acaba?

Gençlerbirliği: Büyük Başkan İlhan Cavcav son dönemlerinde sağlık sorunları nedeni ile rahatsızdı. Sonuçta sağlık durumun birden kötüye gidip vefat etmesi özellikle oğullarının bu konuda babaları kadar duyarlı olmaması kötü yönetimlerinin en büyük özelliğidir. Teknik adam konusunda Gençlerbirliği’nde futbol oynamış insanlara menajer yönlendirmeleri ile yapılan vefasızlık Gençlerbirliği duruşuna hiç yakışmadı. Başkanın fikir adamları babasının ömür boyunca kasada biriktirdiği paranın boyutu ile alakalı.

Denizlispor: Maddi problemleri son 10 yıldır devam ediyor. Transfer yasağı dönem dönem olsa da bitmek bilmeyen futbolcu borçları ve davalar sürüyor. Anlat anlat icralık dosyalar bitmek bilmiyor.

Ankaragücü: Yıllarca yanlış borçlanma yapanların dışarıdan izlediği, içerden insanların ise büyük mücadelelere tanık olduğu; futbolcu borçları düşünülmeden yapılan kontratlar yüzünden transfer yasağı aşılamamış durumda mücadele ediyor.

Erzurumspor: 2020-2021 Süper Lig sezonunda başarılı oldukları 1997-1998 ruhunu yaşatmaya çalışacağına, mekanik başkanlar, yöneticiler, futbolcular, teknik adam tercihleri özellikle şehrin samimi insan hammaddesi ile uyuşmuyor. Futbol aklı ve felsefesi dururken sadece son 7 yılda 15 teknik adam 100’e yakın transfer ve kontratı feshederek yollaması her şeyi anlatıyor.

Kayseri Spor: Bir dönem benim de formasını giydiğim Sarı Kırmızılı ekip yaşasın diye birçok takım kapatıldı. Yaşamak güzel, Süper Lig güzel, uzun vadede kendi kulüplerini, kendi teknik adamlarını bu olayın dışında tutmak ve gelen başkan ile yöneticilerin bu işi çözene kadar en az 3-5 senede öğreneceği mantığını da unutmamak lazım. Burada yapılan yanlış futbolcu kontratları ve sirkülasyonu kulübün stratejisinin olmadığını belli ediyor.

Soruyorum herkese bu 5 takım dışındaki takımlar ligde kaldığı için şampiyon gibi seviniyorlar. Acaba anjiyo ve baypaslı takımlar ile son haftaya kadar girilen küme düşme, durumu sizlere net anlatmıyor mu?

Bütün değerli okuyucularımızın ve Müslüman kardeşlerimizin Mübarek Ramazan Bayramlarını en içten dileklerim ile kutlar sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.