İl Başkanı Nur Koçak; “CHP Yalova İl Yönetimi olarak Yalova’mıza hoş geldiniz. Aynı zamanda Yalova’mız adına yapacağınız tüm çalışmalar için şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

  Yalova’nın sorunları üzerine CHP Yalova İl Yönetimi olarak görüşlerini dile getiren Koçak, Yalova’da tam oturmayan bir üniversite sorunu bulunduğunu, aynı dönemde açılmış diğer illerin üniversitelerinin tüm sorunlarını şimdiye kadar çözmüş olduklarını sadece Yalova Üniversite’sinin hizmet ve nicelik yönünden arkalarda kaldığını dile getirdi. Yalova’nın devletten istihdam ve iş gücü alanında da yeterli desteği alamadığını da Vali Erol’a iletti. Ayrıca, Yalova adına atılacak çevreye duyarlı ve uyumlu olan her yatırıma ve yatırımcıya destek vereceklerini dile getirdi. Yalova – Armutlu yolunun da bir an önce tamamlanması temennisini ifade etti.

   Vali Muammer Erol’da CHP Yalova İl Yönetimi’nin ziyaretinden son derece memnun olduğunu dile getirdikten sonra “Başkan Koçak’ın dile getirdiği sorunları bana ilettiler. Buraya gelmeden önce de Yalova’nın olası sorunlarını analiz ettirdim. Umarım bir an önce çözüme ulaştırmaya gayret edeceğim. Yalova’nın önünü açacak tüm plan ve yarım kalmış projelerin hayata geçirilmesi için devletimizin desteğini sağlamaya çalışacağım” dedi ve ziyaret nedeniyle CHP İl Başkanı Koçak ve Yönetimine teşekkür etti.