CHP’nin bugün yapılan Parti Meclisi toplantısında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlık yaptığı toplantıda; Yalova Belediye Başkan adayı ve Çınarcık Belediye Başkan adayı belli oldu.

Toplantıda, bundan sonraki adayların belirlenmesinde ön seçim yönteminin uygulanmaması, MYK`nın belirleyeceği bazı belediyelerde, eğilim yoklaması yönteminin uygulanması kararlaştırıldı.

Vefa Salman ile yola devam

Yalova’nın son dönem Belediye Başkanı Vefa Salman, genel merkezden gelen açıklama ile tekrar aday gösterildi. CHP Genel Merkezi’nin tekrar Vefa Salman ile yola devam etmesi, Yalova’da seçimleri tekrar kazanmak için Salman’a güvendiklerini ve bir dönem başkanlığını başarılı buldukları değerlendirmesi, halk tarafından yapıldı.

Çınarcık’ta da yeniden Avni Kurt aday

Çınarcık’ta son dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Avni Kurt'la da, Vefa Salman'la olduğu gibi tekrar yola devam denilen adaylardan oldu. Halk tarafından; Avni Kurt’un, büyük ses getiren 4,5 yıllık icraatlarını anlattığı toplantının etkili olduğu ve arkasında büyük bir kitlenin bulunduğu izlenimi ile tekrar aday gösterildiği fikri hakim.