Uzmanlığı, ürün kalitesi, teknik servis hizmeti ve güvenilirliğiyle her zaman iş ortaklarının yanında olan Aksa Akrilik, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak büyümeye devam ediyor. Aksa Akrilik, yeni markaları Acryluna, Acrysole, Acryterna ve Acrylusion ile akrilik elyafa yeni bir vizyon katmayı ve dünyanın lider akrilik elyaf üreticisi olarak akrilik elyafı hak ettiği noktaya taşımayı amaçlıyor. Aksa Akrilik yeni marka anlayışıyla, odağını tamamen kaliteye ve müşterisinin beklentilerine çeviriyor.

Trikodan çoraba, spor ve çocuk giyiminden battaniye ve döşemelik kumaşlara üstün teknolojiyle üretilen ve binbir renge bürünebilen tekstil elyaf ürünleri Acryluna, dokunduğunuz her yerde size yün doğallığını ve sıcaklığını hissettiriyor.  Dış mekan uygulamalarında  Acrysole  hava şartlarına dayanıklılığı ile rengini ilk günkü gibi koruyarak yıpranma ve küflenmeyi ortadan kaldırırken,  Acryterna,  yüksek ısı dayanıklılığı ve üstün çalışma performansı ile endüstriyel kullanımda, çevre dostu Aksa teknolojisinin bir simgesi olarak karşımıza çıkıyor. Aksa tarafından geliştirilen pigment boyalı akrilik filament iplik Acrylusion ise canlı renkleri ve ipeksi dokunuşu ile halılarınızda fark yaratıyor.

Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, müşterilerinin beklentilerine, farklılaşmaya ve ürün özelliklerine odaklandıklarını belirterek, yeni markalarla ilgili şunları söyledi: “Akrilik elyafın yumuşaklığını, sıcaklığını ve keyif veren renkli dünyasını Acryluna olarak adlandırdık. Tente ve dış mekan uygulamalarında en iyi çözümü sunan teknik elyaflarımızı Acrysole, endüstriyel alanlarda kullanılan akrilik elyaf ürünlerimizi ise Acryterna olarak markaladık. Acrylusion ise akrilik filamentin ürünümüzün inovatif ve seçkin yanını en iyi yansıtan marka oldu.”

Aksa Akrilik, yeni markalarının gücüyle akrilik elyafı hak ettiği noktaya taşımayı hedeflerken, aynı zamanda müşterilerini odağına alan, onun beklentilerine yönelik ürünler sunan ve bunu yaparken de farklılaşmaya vurgu yapan yeni bir yaklaşım vaad ediyor.