Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyarete eden Yalova Belediye Spor Kulüp Başkanı Resul Kocaağa ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez düzenlenecek karşılaşma konusunda bilgi verdiler. Kulüp Başkanı Kocaağa, Ülkemizin yaşadığı zorlu süreçte şehit ailelerinin yanında olduğunu göstermek istediklerini belirtti.

“Halkımız, Aziz Şehitlerimizin Ailelerine Sahip Çıkacaktır”

Başkan Salman, böylesine anlamlı bir karar alınmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yaşadığımız zor günlerde basketbol takımımızın böyle bir girişimde bulunması beni mutlu etti. Bizim için, yurdumuz için canları pahasına kahramanca mücadele eden şehitlerimizin aileleri bizim en önemli emanetlerimizdendir. Ben de bu girişiminden dolayı Yalova Belediye Spor Kulübü yöneticilerine ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Halkımızın da bu önemli karara sahip çıkarak Pazar günü hem basketbol takımımızı desteklemeye hem de aziz şehitlerimizin ailelerine sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Tüm halkımızı Pazar gün ki maça davet ediyorum. Fairplay çerçevesinde gerçekleşeceğine inandığım maçta her iki takımada başarılar diliyorum” dedi.

Maç Saat 16.00’da

Yalova GroupBelediye Spor Basketbol Takımı ve Bandırma Kırmızı Basketbol Takımı arasında oynanacak maç 25 Aralık 2016 Pazar günü saat 16.00’da 90. Yıl Kapalı Spor Salonunda yapılacak ve müsabakanın tüm geliri şehit ailelerine bağışlanacak.