Tavşanlı bölgesinde marka olan Tavacı Medeni Usta-Diyar Sofrası Yalova Merkezdeki Adnan Menderes Mahallesi Hisar Sokak no:15 adresindeki şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Unutulmaz yöresel lezzetlerin Yalovalılarla buluştuğu tek nokta olan Tavacı Medeni Usta-Diyar Sofrası Anadolu'nun her bölgesinden eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

30 yılı aşkın deneyim ve tecrübeyle Medeni Ünal yönetiminde tartışılmaz lezzetler sunan Tavacı Medeni Usta-Diyar Sofrası sac tava, kaburga dolması, mumbar dolması, kebap ve pide çeşitleriyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakmaya devam ediyor.

Tavacı Medeni Usta-Diyar Sofrası geniş ve ferah mekanıyla, muazzam servisiyle ve birbirinden lezzetli menüleriyle de Adnan Menderes Mahallesi Hisar Sokak no:15'teki şubesinde vatandaşın uğrak yeri olmaya devam ediyor.

İşletme sahibi Medeni Ünal açılış töreninin ardından müşteri memnuniyetine son derece önem verdiğinin altını çizerek, "İşimizi en iyi şekilde yapıyoruz, kaliteden asla ödün vermiyoruz. Müşteri buradan memnun ayrılınca bizde mutlu oluyoruz" dedi.