1-4 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Boccia Turnuvası’nda Yalova’yı temsil edecek olan Ahmet Sezer Karayanık ve Antalya’da 15-17 Nisan tarihlerinde yapılan 100 ve 200 metre atletizm yarışmasında Marmara Bölge 1.si olan Muhammed Fatih Uzman Başkan Salman’ı ziyaret etti.

Özel bireylerin yarıştığı turnuvada başarı elde eden ve Türkiye Şampiyonasına katılacak olan sporculara başarılar dileyen Başkan Salman; “Özel çocuklarımızın neler yapabileceğini herkes görüyor. İstek ve azim olduğu sürece ve desteklerle neler yapabileceklerini herkese gösteriyorlar. Belki de bir çok sağlıklı bireylerin yapamadığı ya da yapmadığı sporları becerilerini ve hünerlerini başarılı bir şekilde sergiliyorlar. İşte bunlardan ikisi de Ahmet ve Fatih gibi özel çocuklarımız. Kendilerini almış oldukları derecelerden dolayı kutluyorum. Yalova’mızı Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

Boccia turnuvasında Yalova’yı temsil edecek olan Ahmet Sezer Karayanık ise özel insanların bu oyunu nasıl oynadığı hakkında Salman’a kısa bir gösteri sundu.