Yapılan kahvaltı etkinliğinde Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Ceylan, Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler birimi personeli ve Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri yer aldı.

Covid-19 önlemleri alındı

Sosyal belediyecilik anlayışından hareketle yaşlılara her zaman destek olmak ve onların sorunlarını çözerek gönüllerini hoşnut etmek amacıyla çok sayıda projeye imza atan Çınarcık Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerini unutmadı.

Pandemi dolayısıyla dışarıda çok fazla vakit geçiremeyen Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan yaşlı vatandaşlara moral olması amacıyla Covid-19 tedbirleri alınarak, bir araya gelindi. Özel olarak dezenfekte edilen bir mekanda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde; sağlık görevlileri, hasta bakıcılar ve yardımcı personel de hazır bulundu.

Pandemi dolayısıyla uzun zamandır dışarıya çıkamadıklarını ve bu etkinlikle moral bulduklarını söyleyen bakımevi sakinleri, temiz havada doğayla iç içe olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e teşekkür etti.