Okullara getirilen kitaplar, görevliler tarafından her sınıf için ayrıldıktan sonra her öğrenci için poşetlenerek sıralara yerleştirildi.

Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 1. sınıfların kitaplarının dağıtımına İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve kurum müdürleri eşlik etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz verilen kitapların dağıtımının yapıldığını söyledi. Ziyaret sırasında birinci sınıf öğrencilerinin bulunduğu sınıflara girerek öğrencilere ders kitaplarını dağıttı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Müdürümüz, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti.

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk gününde kitapların tüm öğrencilerin sırasında hazır olduğunun altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Bu uygulama devletimizin büyüklüğünü, eğitim konusundaki hassasiyetini ve vatandaşa olan hizmeti açısından büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımızın eğitimine katkı sunan ve onların yetişmesinde büyük rol oynayan ders kitaplarımızın sorunsuz bir şekilde okullarımıza ulaştırılmıştır. Bütün öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı bir eğitim yılı diliyorum" diye konuştu.

Ayrıca;

2018-2019 eğitim öğretim yılında okutulacak kitapların tamamına http://www.eba.gov.tr/ekitap internet adresinden ulaşılabilecek.