2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmaları Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun başkanlığında Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Millî Eğitim Müdürleri katıldı.

Müdür Tosun konuşmasında, yaz döneminde de çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, ilimiz genelinde öğrenci ve öğretmenlerimizin yeni eğitim dönemine okullarında eksiksiz bir şekilde başlaması için eğitim yöneticileri olarak bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmenin gayreti içinde olduklarını ifade etti.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda, okulların fiziki durumları, okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi, öğrenci barınma hizmetleri, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerinin önümüzdeki eğitim döneminde daha da yaygınlaştırılması, taşımalı eğitim sistemiyle ilgili konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıklarının görüşüldüğü toplantı, İl Millî Eğitim Müdürü Tosun’ un dilek ve temennilerin ardından sona erdi.