Türkçe ve İngilizce şarkılar, cupsong, tekerleme sunumları ve halk oyunları ile sene başı ilk resitallerini başarıyla gerçekleştirdiler. Açılışı ise hoş bir kokteyl ile yapan anaokulu ikramlarına sevgilerinide kattılar.

4 yaş sınıfı izleyenleri olgunlukları ve özgüvenleri ile hayrete düşürdüler. Bir erken dönem gösterisi olan Assembly programı yıl sonu resitallerinden önce çocukları topluluk önünde kendilerini ifade etme etkinliğidir.

Çocukların sosyal ve duygusal becerilerinin gelişimi açısından toplu etkinliklere katılması, yaşıtlarıyla bir araya gelerek öğrendiklerini ebeveynlerinin karşısında sergilemeleri özgüven kazanmaları adına çok önemlidir.

Aktiviteler hem sosyalleşmeyi ve yaşıtları arasına katılmayı hem de yapılan aktiviteler bakımından ince motor ve kaba motor becerilerin gelişimiyle birlikte dil gelişimine destek olmaktadır. İlerleyen yaş gruplarında ise çocuklarda fiziksel, sosyal ve kültürel aktiviteler önem kazanmakta ve bu tür faaliyetler çocukların yaratıcılıklarının gelişmesini, zihinsel aktivitelerin hızlanmasını böyle olunca öğrenmenin ve hafızanın güçlenmesini sağlamaktadır.