Raif Dinçkök Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte AKKİM Organik Tesisler Birim Yöneticisi Mehmet Karataban, AKSA Elyaf Pilot Yöneticisi Emrah Eren, AKSEL İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş.'den Dr. Cüneyt Akyıldırım, İpek Kağıt Kağıt Üretim Yöneticisi Besim Kaplan,Tüpraş Proses Kontrol Şefi Deren Ataç, Tüpraş Proses Şefi Yunus Emre Yılmaz, Kocaeli Kimya Müh. Odası Başkanı Halim Karabekir  ve Yalova İl Temsilcisi Kemal Yaşar Şahin öğrencilerle bir araya geldi.

Kariyer gününe katılan tüm öğrencilere gün sonunda  Kimya Mühendisleri Odası ve Süreç Mühendisliği Bölümü onaylı katılım sertifikası verildi.

Bu sene kurulan Proses Kulübü Başkanı Caner Güven kuruldukları kısa sürede birçok etkinliğe imza attıklarını belirtti. Kulüp Başkanı Güven, "Bu gün ilk kariyer günü etkinliğimizi yaptık bundan sonra devamını getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cahit Ensari bu tür etkinliklerin amacının gençleri çalışma hayatına hazırlamak olduğunu söyledi. Kocaeli Kimya Müh. Odası Başkanı Halim Karabekir'de meslektaş adaylarımıza her türlü konuda destek olmak için var olduklarını belirtti. Prof. Dr. Fehime Jülide Hızal Yücesoy ise şakayla karışık öğrencilerini dersleri konusunda daha fazla gayret sarf etmeye davet etti.                     Haber: Sezgin Altınel