Düzenlenen seminere ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, tüm resmi/özel okul ve kurumların müdür, müdür yardımcıları katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Ardından Yalova Valisi Tuğba Yılmaz konuşmasını gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada Vali Yılmaz; “Öncelikle böyle bir toplantının düzenlenmesini çok daha önceden arzu etmiştim. Hepinizin bildiği üzere eğitim bir ülkenin en vazgeçilmez temel taşı. Eğitim alanında yapılacak her türlü çalışma çok kıymetli. Bir ülkenin geleceği için ilerlemesi için, en öncelikli çalışmalar eğitim alanında olması gerekiyor. Eğitimle yeni nesiller şekillendiriliyor. Bir ülkenin en önemli zaferi kalemle oluyor. Yetişmiş insan gücüyle oluyor” dedi.

Vali Yılmaz’ın ardından konuşmasını gerçekleştiren Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Yalova İletişim Lisesi tarafından hazırlanan “Eğitimin Sesi” gazetesine tüm idareciler tarafından sahip çıkılması gerektiğini söyledi.  Milli Eğitim Müdürü Turan “Eğitimin Sesi” gazetesinin Yalova’da eğitime katacağı değerlere değindi.

Konuşmaların ardından  davranış bilimci ve kişisel gelişim uzmanı Ümit Hakan Bozkurt, idarecilere motivasyon aşılamak için renkli bir sunum gerçekleştirdi.

 Haber: Sezgin Altınel