İşletmeciliğini Ömer Ataman ve Cengizhan Yalçın’ın yaptığı kafeteryanın açılışına Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, MHP İlçe Başkanı Yaşar Boz, CHP İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik, CHP’nin geçmiş dönem belediye başkan adayı Nedim Güler, CHP Belediye Meclis Üyeleri Savaş Kaşıkçı, Abdurrahman Tutuğ ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Bektaş, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tanır, AK Parti Çiftlikköy Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın ve teşkilatı, Çiftlikköy’ün en eski esnaflarından Nedim Çevikgil, bir önceki dönem AK Parti Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Recep Meydan ile ilçenin önde gelen siyasetçi ve işadamları katıldı.

Sahil Mahallesi gençlerinin de yoğun ilgi gösterdiği kafeteryanın açılışında Ömer Ataman ve Cengizhan Yalçın’ın misafirleriyle yakından ilgilendi.

Ataman, “Amacımız Çiftlikköy gençliğinin ve her yaştan büyüklerimizin temiz, nezih bir ortamda Fenerbahçe’mizi desteklemesi, maçları izlemesi ve keyifli vakit geçirmesi. Burası sadece bir kafeterya veya taraftar mekanı olmayacak. Mahallemize, gençlerimize katkı sağlayacak sosyal projelere de imza atacağız. Bizleri yalnız bırakmayan, Çiftlikköy gençliğinin bir araya gelmesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi.